Contact

Ties Kuipers

Neem contact met mij op

Ik ben erg goed in het lezen en zijn betrokken geweest bij een heleboel verschillende koffie gerelateerde nieuws door de jaren heen. U ook contact met mij op: [email protected] Mijn Twitter is @[email protected] ik heb een zeer grote mening over vele onderwerpen, dus ik zal alleen antwoord op vragen met een Ik kan niet beantwoorden, omdat ik niet weet hoe te reageren op alle van hen. Als je een koffieliefhebber bent, moet je zeker mijn berichten lezen.

Ik kreeg mijn eerste espresso in 1998. Ik hield van espresso, maar was niet in de gewoonte van het drinken van koffie als een gewone persoon. Na een paar jaar begon ik wekelijks koffie te zetten. Op dit moment was ik begonnen met mijn reis in de wereld van online koffie winkelen, en vond mezelf in de positie van "eigenaar" van "Mountain Dew" in 2002, na het kopen van een huis met veel land..

Je hebt misschien mijn blog eerder gezien. Het belangrijkste doel van deze site is om alle grote artikelen die ik schreef op de espresso bar showcase. Dit komt omdat de site is gegroeid in een zeer positieve manier en dit is een manier voor mij om door te gaan om het te laten groeien. Maar, er zijn sommige mensen die denken dat deze manier van doen is niet alleen een slecht idee, maar ook een domme manier van het kweken van een online bedrijf. Ik zal deze mensen te bespreken in deze blog en hopelijk krijgen hun argumenten. Ik zal ook mijn eigen weerlegging aan elk van hen hebben. Het zal een veel gemakkelijker te lezen dan alle argumenten die ik al besproken in de vorige blog. Het zal veel minder tijd in beslag nemen en er zal minder tijd zijn voor de weerleggingen. Ik ga ook een tweede post die zal praten over hoe je een groter bedrijf worden, hoe om geld te verdienen en hoe je uw producten te verkopen aan klanten..

Onze openingstijden