Brainstormsessie over Het huis van werkvermogen, sleutel tot duurzame inzetbaarheid

Balkvoorsite

voor ondernemers, leidinggevenden, casemanagers & hrm 

DHC komt graag bij u langs om samen met u te Brainstormen over wat het Huis van werkvermogen voor uw organisatie kan beteken.

Wilt u sturen op Werkvermogen en verhogen van duurzame Inzetbaarheid dan is het Huis van werkvermogen de ideale kapstok!

Basis voor deze Brainstormsessie is het Huis van Werkvermogen ontwikkeld door professor Ilmarinen van het Finnish Institute of Occupational Health (FIOH). Zijn ‘Workability Index’ (WAI), die het arbeidsvermogen van werknemers meet, is wereldwijd een standaard geworden. Ook in Nederland wordt de WAI inmiddels op grote schaal toegepast.

Uit onderzoek van Ilmarinen blijkt dat werkvermogen (hoe goed iemand zowel geestelijk als lichamelijk zijn werk kan doen) een basisvoorwaarde is voor het welbevinden van werknemers. Investeringen in het onderhouden en verbeteren van het werkvermogen hebben een positief resultaat op het voorkomen van uitval en arbeidsongeschiktheid. Het zorgt ervoor dat werknemers langer in goede gezondheid en met plezier kunnen werken en daarna ook meer van hun pensioen kunnen genieten.

Door wie?

Maaike de Haan-28wide

 

Maaike de Haan, bedrijfsadviseur Duurzame Inzetbaarheid en eigenaar van DHC werkt. DHC gelooft erin dat er voor iedereen een passende baan is, dit kan door ieders talent optimaal te benutten door de juiste werknemer op de juiste plek te laten werken. Zodat werknemers fluitend naar hun werk gaan. Hierdoor zijn ze productiever en werken ze mee aan betere resultaten van de organisatie als geheel.

Bent u geïnteresseerd in

  • minder verzuim
  • meer werkplezier
  • leeftijdsfase bewust beleid
  • eigen regie
  • mobiliteit
  • duurzame inzetbaarheid
  • re-integratie
  • meer productiviteit

Heeft u de koffie bruin? Dan kom ik graag langs voor een Brainstormsessie!

Vriendelijke groet,

Maaike de Haan

Eigenaar DHC werkt

Bedrijfsadviseur Duurzame Inzetbaarheid

06-12795023

maaike@dehaancoaching.net

www.dhcwerkt.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *