Interim consultant Maaike de Haan

De initiatiefnemer van DHCwerkt is gecertificeerde arbeids- en organisatie deskundige & interim consultant Maaike de Haan.

Ik ben al jaren gefascineerd door mensen, arbeid en organisaties. Ik breng deze 3 graag in beweging met als doel een goede en gezonde werkplek waarbij het werkplezier voorop staat.

Ik sta bekend om mijn ‘gezond boerenverstand aanpak’. Uw medewerkers kunnen betere prestaties leveren in een organisatie waar aandacht is voor hun welzijn. Sturen op inzet, motivatie en resultaten werkt op pragmatische wijze. Oprechte interesse in mensen en wat hen beweegt (of juist niet) is wat ik doe in de taal en activiteiten die passen bij de fase van de organisatie. Of dat nu verzuimaanpak is of PMO, RI&E, projecten op duurzame inzetbaarheid, leiderschapsontwikkeling, cultuurverandering, gedragsverandering het vertrekpunt is altijd de mensen zelf, die het werk uitvoeren.

Als professional kan ik inmiddels putten uit een rugzak met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Mens, Arbeid en Organisatie. Graag verricht ik een actie onderzoek en geef ik, gevraagd en ongevraagd, professioneel advies. Bijvoorbeeld over het vergroten van het werkplezier, het voorkomen of verlagen van de werkdruk en het ziekteverzuim. Daarnaast zet ik ook individuele trajecten in, zoals coaching.

Zelf zorg ik voor mijn eigen inzetbaarheid door regelmatig hard te lopen, yoga/mindfulness te beoefenen en trompet te spelen. Ook ben ik een enthousiaste supporter bij de sport activiteiten van mijn kinderen. Daarnaast hou ik ervan regelmatig te lummelen en te ontspannen, gezonde voeding te gebruiken en activiteiten te ondernemen met mijn gezin.

Rollen die Maaike de Haan kan vervullen als interim consultant zijn die van :

  • Arbeids- en Organisatie deskundige
  • Arbo coördinator
  • Interim manager | verandermanager
  • Senior practioner coach |executive coach | e-coach | teamcoach
  • Facilitator | intervise begeleider
  • Senior arbeidsdeskundige
  • ACT coach
  • Mindfulness trainer i.o.
  • Trainingsacteur
  • Creatieve Trainer
  • Spreker

Meer weten over Maaike? Check hier haar linkedin